Shop in Wellen kaart

Het paradepaard van de Wellense Middenstand is onze Shop in Wellen klantenkaart, ontwikkeld om de klanten kortingen te laten sparen. Kortom; shop, geniet en spaar lokaal.

De Shop in Wellen klantenkaart is een klantengetrouwheidskaart waar iedere klant punten kan sparen bij alle deelnemende handelaars. Uniek aan ons systeem is dat de punten voor de klanten gewoon optellen van handelaar over handelaar. De klant ontvangt 1 punt per uitgegeven euro*. Vanaf 100 punten kan de klant deze terug in korting opnemen bij zijn handelaar naar keuze.

100 punten = 1 euro

Uiteraard kan de klant blijven sparen tot hij voldoende punten heeft voor een cadeau of etentje, voor ieder wat wils. De Shop in Wellen kaart is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende handelaars. Ook kan je de app (shop in Wellen) downloaden op je smartphone zodat je de kaart digitaal op zak kan hebben.

Regelmatig worden er extra acties georganiseerd met de Shop in Wellen kaart. Dubbele punten, onze Decemberactie met hoofdprijs 1 jaar gratis winkelen enz.

Profiteer zeker mee van onze Shop Lokaal actie tot en met december 2021 en win iedere maand voor € 1000 aan prijzen. Schrijf je onderaan in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte de nieuwe acties.

De Shop in Wellen klantenkaart kan je gratis krijgen bij alle deelnemende handelaars. Vergeet de kaart zeker niet te registreren ! Registreer hier.

#Samen uit Corona, Shop lokaal in Wellen

Shop in Wellen Tas

In samenwerking met het gemeentebestuur hebben wij de duurzame Shop in Wellen tas geïntroduceerd. Gebruik uw Shop in Wellen tas en ontvang 5 extra punten op uw Shop in Wellen kaart bij de deelnemende handelaars.

Met de Shop in Wellen tas verkleinen we de afvalberg en gaan we voor een proper en milieubewust Wellen!

* kan afwijken afhankelijk van artikel, sector of cumul met andere acties