Over ons

De Wellense Middenstand VZW bestaat uit Wellense handelaars en ondernemers en heeft het doel iedere Wellense handelaar, ondernemer, KMO, vrije beroepen enz. met raad en daad te ondersteunen.  Zo informeren wij onze leden over de actuele issues en gaan wij in onderhandeling met het gemeentebestuur voor de nodige logistieke en financiële ondersteuning.

BRaderie

De Wellense Middenstand organiseert events welke de Wellense handelaar en ondernemer ten goede komen. Het bekendste voorbeeld is onze grootse braderie ieder 3é weekend van juni. Onze braderie lokt ieder jaar duizenden bezoekers van binnen en ver buiten Wellen. 

Kosten noch moeite worden gespaard om onze bezoekers te verwennen met talrijke optredens en animatie voor groot en klein.  Een diversiteit aan standhouders brengen de beste promoties mee en de horeca zorgt voor een gezellige sfeer door het centrum van onze gemeente. 

Kortom, feest voor jong en oud van binnen en buiten Wellen !

Ben jij handelaar / ondernemer en wil jij informatie over deelname aan onze braderie, neem dan contact met ons op.

Shop in Wellen klantenkaart

Een ander initiatief is onze Shop in Wellen klantenkaart. De Shop in Wellen klantenkaart is een klantengetrouwheidskaart waar iedere klant punten kan sparen bij alle deelnemende handelaars. Uniek aan ons systeem is dat de punten voor de klanten gewoon optellen van handelaar over handelaar. 

De klant ontvangt 1 punt per uitgegeven euro (*). Vanaf 100 punten kan de klant deze terug in korting opnemen met zijn handelaar naar keuze. 100 punten = 1 euro. Uiteraard kan de klant blijven sparen tot hij voldoende punten heeft voor een cadeau of etentje, voor ieder wat wils. 

De Shop in Wellen kaart is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende handelaars. Ook kan je de app (shop in Wellen) downloaden zodat je de kaart digitaal op zak kan hebben.

(*) kan afwijken afhankelijk van artikel, sector of cumul met andere acties

Meer informatie over de Shop in Wellen kaart

Shop In Wellen Krant

De Shop in Wellen krant is nog een initiatief van de Wellense Middenstand om vooral het “Shop lokaal” onder de aandacht te brengen. De Shop in Wellen krant is een overzichtelijk, kwaliteitsvol en hoogstaand reclamemagazine van en voor de Wellense handelaar / ondernemer. 

De positieve reacties van onze adverteerders en vooral de shoppers liegen er niet om. De ideale tool om jouw onderneming of product in de kijker te zetten. De Shop in Wellen krant verschijnt 6x  per jaar. Met een bedelingsbereik van Tongeren tot Hasselt en Sint-Truiden.

Wil je meer informatie over de Shop in Wellen krant? Neem dan contact met ons op.

Shop In Wellen Tas

In samenwerking met het gemeentebestuur hebben wij de duurzame Shop in Wellen tas geïntroduceerd. Gebruik uw Shop in Wellen tas en ontvang 5 extra punten op uw Shop in Wellen kaart bij de deelnemende handelaars. Met de Shop in Wellen tas verkleinen we de afvalberg en gaan we voor een proper en milieubewust Wellen!

Ieder koppel dat in het huwelijksbootje stapt en iedere nieuwe inwoner, ontvangt in samenwerking met de gemeente een Shop in Wellen tas, een Shop in Wellen kaart én een welkomstgeschenk. 

Op deze manier kunnen de nieuwelingen kennis maken met onze Wellense handelaars en ondernemers.

Sint & Decemberactie

In november nodigen wij samen met het gemeentebestuur de Sint uit in Wellen. Op dit jaarlijks hoogtepunt worden onze kleinste klanten verwend met een heuse Sinterklaasshow en een persoonlijk momentje met de Sint, die een Wellense snoepzak meebrengt.

Het jaar sluiten wij af door onze klanten te danken voor hun vertrouwen met onze grandioze decemberactie met bezoek van de Kerstman. Naast dubbele punten op de Shop in Wellen kaart krijgt de klant een digitaal lotnummer per aankoopschijf van € 25,00. Op de nieuwjaarsreceptie worden uit deze lotnummers meerdere winnaars getrokken. 

De hoofdprijs is 1 jaar gratis winkelen (*) en verschillende extra prijzen met waardebonnen van onze lokale handelaars. Het doel van de decemberactie is samen met onze handelaars beleving te creëren en onze klanten in de watten te leggen. “samen ondernemen”

(*) waarde 5000 €, prijzen kunnen afwijken van jaar tot jaar