• Acties
  • Win iedere maand meer dan € 1.000 aan prijzen

Win iedere maand meer dan € 1.000 aan prijzen

Shop lokaal in Wellen en win voor € 13.000 aan prijzen*

Het was voor iedereen een vreemde en ongeziene periode. Een periode waar wij allen onze lokale handelaar weer hebben leren kennen. Iedereen heeft iedereen gesteund, waar het kon fysiek en anders online.

Het lijkt ons dan ook vanzelfsprekend dat wij onze klant willen danken voor hun vertrouwen en waardering voor de plaatselijke handelaar. Wij willen jullie niet alleen danken met woorden maar ook met daden.

De Wellense Middenstand heeft samen met uw Wellense handelaars de handen in elkaar geslagen om jullie “Lokaal shoppen” een extra dimensie te geven en jullie met elk bezoek extra te belonen voor jullie vertrouwen.

Behalve de vriendelijke ontvangst van onze winkeliers en ondernemers, de professionele en gemoedelijke aanpak, de beste service in een gezellige landelijke sfeer met gratis parking voor de deur, kan je met ons ook kortingen sparen op de Shop in Wellen klantenkaart.

Met een 40 tal deelnemende Wellense handelaren spaar je punten op je Shop in Wellen kaart. Maar er is meer! Iedere maand maak je kans op een prijzenpot van minimum €1.000 en een totale prijzenpot van maar liefst € 13.000*

De Shop lokaal in Wellen actie gaat van start op 27 juni en eindigt op 31 december met een spetterende decemberactie.

Aarzel niet en bezoek uw Wellense handelaar. Zij staan voor jullie klaar!

Bekijk de deelnemende handelaars van deze “shop lokaal” actie.

Volg onze acties op Facebook en Instagram.

Onderwerpen

 

Archief