Lid worden

Wellen, 15 januari 2016

 
Betreft: Lidmaatschap 2016
 
Geachte collega-middenstander,
 
Het bestuur van de Wellense Middenstand wenst u en uw familie een gelukkig, gezond, plezant en ondernemend 2016.
 
Ondertussen is het nieuwe jaar weer ingezet. Een groot aantal van jullie hebben wij mogen begroeten op onze nieuwjaarsreceptie waar wij weer 32 mensen gelukkig mochten maken met de trekking van de decemberactie. Een hoofdprijs van maar liefst 5000 € (1 jaar gratis winkelen) welke hij verplicht is met jullie (deelnemers van de decemberactie 2015) te spenderen.
 
Een  nieuw jaar betekend ook vernieuwing van uw lidmaatschap. Voor slechts 75 € bent u 1 jaar lid van de Wellense Middenstand.
 
 
U kan lid worden van de Wellense Middenstand door  overschrijving van slechts  € 75 
op rekeningnummer  BE27 7350 1165 8273 of door middel van bijgevoegd overschrijvingsformulier.
 
 
Waar staat de Wellense Middenstand voor ?
 
 
“Samen ondernemen” is niet zomaar onze slogan. Samen ondernemen is de doelstelling van de Wellense Middenstand. Wij zijn ervan overtuigd dat wij enkel door, samen te ondernemen, onze positie binnen onze lokale ligging kunnen verdedigen. Samen ondernemen is de sleutel van het succes van onze gemeente !
 
Voorbeelden van samen ondernemen vorig jaar waren onze braderie, Shopping Wellen, de brainstorm, de Decemberactie en Wellen Soiree. Wellen Soiree waar de 4 Wellense cateraars samen de catering verzorgden.
 
 
Trots zijn wij op de brainstorm van juni vorig jaar. Samen hebben wij maar liefst 22 ideeën verzameld. Het uitwerken van de realiseerbare ideeën in volgorde van hun score is  dan ook onze prioriteit en ambitie voor de toekomst.
 
 
- Shopping Wellen, u zal snel een mailing krijgen met de nieuwe data en prijzen. Een super promo op de jaarcontracten zal u aangeboden worden. Vergeet zeker niet, de opbrengst van  Shopping Wellen is volledig voor de Wellense Middenstand. De braderie en decemberactie worden met deze opbrengsten gefinancierd. Dit komt ons dus allen ten goede !!
 
 
De belangrijkste punten op de agenda van 2016:
 
6 verschijningen van Shopping Wellen
Studie + uitwerking resultaten brainstorm  
Algemene vergadering met voorstelling braderie
Afwerken en optimaliseren van de website
Braderie 17,18 & 19 juni
Feest van de Wellense Ondernemer (november)
Sinterklaasshow i.s.m. gemeente
Decemberactie & Kerstmarkt
Nieuwjaarsreceptie begin 2017 (gratis met 2 pers. voor leden)
 
 
 
Zoals u merkt staan wij met onze ploeg meer dan ooit klaar om de Wellense Middenstand ook in 2016 weer op de kaart te zetten. Wij hebben hiervoor echter uw steun nodig !  De Wellense Middenstand, wil jullie alvast graag bijstaan en helpen om “dat” tikkeltje meer te bereiken.
 
Wij danken u alvast voor uw bijdrage en zijn verheugd u te mogen begroeten op één van onze volgende vergaderingen of activiteiten. 
 
Met collegiale groeten,
 
Kris Boes
Voorzitter

 

Nog geen lid?

Waar wacht u op?

Meldt u snel aan met dit formulier, niets dan voordelen !

Straatnaam, huisnummer en busnummer (indien van toepassing)
BE