Sonnie Dierenspeciaalzaak

Sonnie Dierenspeciaalzaak Wellen

Dierenspeciaalzaak SONNIE
is een klein familiebedrijf en wij staan met veel plezier klaar om u de nodige uitleg te bezorgen. Wij helpen u steeds met de glimlach! wij zijn ook een groot- en kleinhandel in alle benodigdheden voor de dierenliefhebber. Dit gaat van een dierenboek tot grote hondenrennen. Van een drinkbakje tot een slaaphok. Tevens hebben wij een groot aanbod aan siervogels, allerhande kooien en vogelbenodigdheden.
Sonnie heeft werkelijk alles in huis voor de dierenliefhebber. Van het kleinste drinkbakje tot het grootste slaaphok. U bent hier welkom als particulier, maar ook als handelaar. Want we hebben altijd een flinke voorraad. Zo hoeft u dus nooit te wachten op uw spullen. En uw geliefde huisdieren zijn u ook dankbaar!
Al uw dierenbenodigdheden onder één dak
Dierenspeciaalzaak Sonnie verkoopt een ruim assortiment toebehoren voor katten, honden, knaagdieren, pluimvee en aquarium. Maar de zaak staat toch vooral bekend om haar producten voor (sier)vogels. En de dieren zelf natuurlijk. Van kanaries tot parkieten en van knaagdieren tot pluimvee.
Uw vogels in de watten gelegd
U houdt en kweekt vogels thuis? Dan vindt u bij Sonnie mooie sier-, kweek- en tentoonstellingskooien in verschillende modellen en afmetingen. En ook volières die u gemakkelijk zelf bouwt. Huist uw gevogelte buiten? Dan hebt u overspanningsnetten nodig om hun habitat veilig af te sluiten. Die krijgt u op maat bij Sonnie. Zo gaan uw gevederde vrienden niet vliegen. 

Openingsuren: 

9u30 - 12u en van 13u - 17u30

Zaterdags open van 9u - 17u

Dinsdag en zondag gesloten

Adres: 

Herenstraat 32
3830 Wellen

E-mail: 

Telefoon: 

+32 11 31 46 38

Fax: 

+32 11 59 11 24

Bedrijfsactiviteit: