Over Ons

De Wellense Middenstand VZW bestaat uit Wellense handelaren & KMO ‘s en heeft het doel de Wellense  handelaar & KMO te promoten en evenementen te organiseren welke Wellen en het Wellense handelsleven ten goede komt.
 
Het bekendste voorbeeld hiervan is onze grootse braderie ieder tweede weekend van juni.  Onze braderie lokt ieder jaar duizenden bezoekers van ver buiten Wellen. Kosten noch moeite worden gespaard om onze bezoekers te verwennen met talrijke optredens en animatie voor groot en klein. Een diversiteit aan standhouders brengen de beste promoties mee en de horeca zorgt voor een gezellige sfeer door de Dorpstraat. Kortom, feest voor jong & oud van binnen en buiten Wellen !
 
Naast onze braderie bedelen wij 5x per jaar een kwalitatief hoogstaand blaadje in Wellen en omliggende gemeentes. Shopping Wellen exclusief van en voor iedere Wellense handelaar.
 
Ieder koppel wie in Wellen in het huwelijksbootje stapt, ontvangt op het gemeentehuis de Wellense trouwdoos. Een doos vol met gadgets en waardebonnen van de Wellense handelaar. Op deze manier kunnen de nieuwelingen kennis maken met onze Wellense handelaren & KMO. Ook alle nieuwe Wellense inwoners ontvangen deze doos tijdens jaarlijkse receptie voor nieuwe inwoners georganiseerd door het gemeentebestuur.
 
In november nodigen wij samen met het gemeentebestuur,  de Sint uit. Het jaarlijkse hoogtepunt voor onze kleinste klanten.  Hij komt ieder jaar op een originele manier naar Wellen.
 
Een ander hoogtepunt in november is ongetwijfeld Wellen Soiree. Een evenement voor iedere Wellenaar wie graag in stijl uitgaat. De ideale gelegenheid om met uw klanten, zakenrelaties, maar ook gewoon met vrienden een gezellige avond te beleven.  Er worden 2 formules aangeboden, Wellen Soiree diner, waar u culinair verwend wordt op een stijlvol 3 gangen menu met aangepaste wijnen of verkiest u enkel de Soiree Party, een gezellige party tot in de vroege uurtjes. Om dit alles veilig te laten verlopen verzorgen wij een shuttle dienst.
 
Voor meer info, inschrijvingen, sponsorpakketten enz.  www.wellensoiree.be
 
Het jaar sluiten wij af met een grandioze decemberactie. Talrijke mensen hebben wij al gelukkig gemaakt met een Auto, 1 jaar gratis stookolie, 1 jaar gratis winkelen, waardebonnen enz. Vorig jaar bedroeg de totale prijzenpot maar liefst 8.500 € ! Bovendien was er bij iedere deelnemende handelaar een waardebon te winnen.
 
Op regelmatige tijdstippen informeren wij onze leden over actuele onderwerpen en organiseren infovergaderingen over onze acties of  plannen waar wij mee bezig zijn. In overleg kunnen wij onze activiteiten aanpassen aan de noden en wensen van onze leden.
 
Kortom, het bestuur van de Wellense middenstand bestaat uit een enthousiaste ploeg welke er alles willen aan doen om de handel in Wellen levend en bruisend te houden.
 
Wenst u meer informatie of wil u lid worden van de Wellense Middenstand klik hier ?
 
Bent u Wellense handelaar, en ontvangt u geen correspondentie van ons laat het ons weten.
 
Kris Boes
Voorzitter
 
Wellense Middenstand vzw
Steenweg Borgloon 17
B- 3830 Wellen
tel. +32 12 74 18 41
mail: info@wellensemiddenstand.be